04:56
CAT 320 GC Надійний. Комфортний. Продуктивний

У розробці нового модельного ряду екскаваторів Cat® був застосований інноваційний підхід, який надає для вас наступні переваги:

  • Більше конструктивних опцій.
  • Більше вбудованих технологій.
  • Більше цінових опцій.



Екскаватори Cat допоможуть вашому бізнесу стати більш успішним Вам неободимо качественная полимерная арматура для домашних цементных покрытий? Тогда мы хотим предложить вам самую достойную композитная арматура Черновцы качеством данной продукции вы окажетесь очень удовлетворены а также секономите большие средства на доставке.. Вони надають можливість виконувати великі обсяги робіт з мінімальними витратами, отримуючи більше прибутку. Новий екскаватор Cat 320 GC забезпечує ідеальний баланс продуктивності та витрати палива. Він розроблений для мозгов з низькою і середньою інтенсивністю експлуатації і забезпечує мінімальну вартість володіння і експлуатації. Поєднання низькообертового двигуна і величавого гідронасоса забезпечує найвищу продуктивність при меншому споживанні палива (зниження витрати палива до 20%).


ПРАЦЮЙТЕ РАЦІОНАЛЬНО Вам неободимо качественная металлопластиковая арматура для домашних цементных покрытий? В этом случае мы хотим дать для вас самую качественную композитная арматура купить Северодонецк превосходством коей вы будете весьма довольны а также секономите большие финансы на доставке.. ЕКОНОМТЕ ГРОШІ
Працюючи на Cat 320 GC, можна перемикатися між двома режимами потужності, щоб регулювати споживання палива. Режим високої потужності (Power mode) забезпечує максимальну продуктивність у важких видах робіт, включаючи завантаження самоскидів і копання траншей. Новий Адаптивний режим (Smart mode) автоматично керує двигуном і гідросистемою, оптимізуючи витрати палива в будь-яких видах робіт. Наприклад, потужність знижується при поворотах платформи і підвищується під час копання.

Завдяки збільшеним і синхронізованим міжсервісним інтервалам ви сможете виконувати більше робіт при менших витратах у порівнянні з 320D2 GC Вам нужно лучшая композитная арматура для больших бетонных направлений? Тогда мы готовы продать для вас самую лучшую композитная арматура купить Полтава качеством коей вы будете очень довольны а также секономите немалые средства на доставке.. Зручний доступ до фільтрів прискорює техобслуговування. Нові гідравлічні, повітряні та паливні фільтри відрізняються більшою місткістю і терміном служби.

ДО ГОЛОВНИХ ФАКТОРІВ ЕКОНОМІЇ НАЛЕЖАТЬ:

  • Згруповане розташування фільтрів для швидкого техобслуговування.
  • Збільшені інтервали заміни мастильних фільтрів; новий гідравлічний фільтр підвищеної місткості.
  • Нова конструкція повітряного фільтра Cat®, що підвищує термін служби на 100% в порівнянні з колишнім фільтром.
  • Міжсервісні інтервали паливних фільтрів, синхронізовані для скорочення простоїв.

ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ І ПРО ОБЛАДНАННЯ
Щоденне техобслуговування Cat® 320 GC виконується на 100% з рівня землі. В результаті всі роботи спрощуються, прискорюються і стають безпечнішими. Серед контрольних точок є: рівень моторного мастила, паливний водовіддільник, видалення води і осаду з паливного бака, рівень охолоджувальної рідини. Щоб включити двигун екскаватора, треба набрати на екрані персональний PIN-код. Крім того, можлива ідентифікація оператора через мобільний додаток на смартфоні або опціональний Блютуз®-брелок.



Детальніше про екскаватори CAT нового покоління: https://www.zeppelin.ua/lp/320/

Джерело: zeppelin.ua
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 274 | Добавил: melanidl4g | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar